Video: Kuka kaipaa valokeilaasi?

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle miellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Saat jatkossa Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Syrjintää työpaikalla

Olet todennäköisesti hyvä ihminen. Tiesitkin ehkä jo tämän.

Tiesitkö, että todennäköisesti harjoitat myös aikamoista syrjintää työpaikalla?

Kerron esimerkin.

Ihmiset touhuavat ja tekevät työtä sellaisten ihmisten kanssa, joiden kanssa se on hauskaa ja se sujuu ja se on vaivatonta. Ei ole kitkaa, ahdistusta ja turhautumista. Vaikka sinulla ei olisi nimettyjä suosikkeja, niin helposti käy niin, että huomiosi suuntautuu tiettyihin ihmisiin ja osa porukasta jätetään heitteille.

Käännä valokeilaasi myös sellaisiin ihmisiin, joiden kanssa sinulla ei luontaisesti groovaa. Ota selvää, millaisia ihmisiä he ovat ja mihin he halutessaan pystyisivät.

Ole kiinnostunut ja innostunut niistäkin ihmisistä, jotka eivät ole ensimmäisenä kelkassasi. Opi tuntemaan heidät – siinä tapahtuu taika.

Mikko Vermas