Video: Kumpaa ruokit itsessäsi – tarkastajaa vai pikku luojaa?

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle mielellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Saat jatkossa Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kumpaa puolta ruokit itsessäsi?

Meissä kaikissa ihmisissä on kaksi puolta.

Meillä on Tarkastajapuoli ja Pikku Luoja -puoli.

Tämä Tarkastajapuoli on se vähän ärsyttävä tyyppi, joka aina jankkaa sinulle, että sinä et osaa, sinä et pysty, sinusta ei ole tähän, olet liian junnu, ei se kauppa kuitenkaan tule kotiin.

Kaikesta huolimatta siitäkin on hyötyä. Se nimittäin pitää sinut maanpinnalla. Jos ajattelee myyntityötä, siitä on todella vähän hyötyä, että joku sättii sinua jatkuvasti.

Mutta sitten se sinun toinen tyyppi, Pikku Luoja. Se on se, ketä sinä haluat ruokkia. Se on se, kenelle sinä haluat tuoda karkkia, jätskiä ja mansikoita torilta, koska Pikku Luoja on se tyyppi, joka sanoo sinulle että Yes You Can.

Sinä olet ihan sairaan hyvä, ole hullu oma itsesi. Leiki, hölmöile, koska sillä ne kaupat tulevat, sen takia asiakkaat rakastavat sinua.

Se on se tyyppi, joka sinunkin pitää löytää itsestäsi.

Hanna Finnilä

Jos puhutaan intohimoista, niin Hannalle ne ovat ehdottomasti myynti ja asiakastyö. Myös ihmisten henkilökohtainen kasvu ja kehittyminen ovat hänelle sydämenasioita. Hanna on saanut olla mukana sadoissa asiakashankkeissa ja hän on tehnyt töitä käytännössä kaikilla toimialoilla ja yrityskokoluokissa. Tutustu Hannaan tarkemmin täällä!