Video: Lisää leikkiä

Lataa viisi vinkkiä leikkisyyden lisäämiseksi!Saat samalla Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Luovuus syntyy leikistä

Maailma on täynnä innostuneita ja uteliaita ihmisiä. Harmi vaan, että heistä suurin osa on alle 5-vuotiaita. Tämän ajatuksen opin Esa Saariselta ja siinä on paljon perää. Me suomalaiset olemme vähän jäykkiä ja sanotaan, että ”insinöörikansaa”. En tiedä pitääkö tämä paikkansa, mutta kyllä sellainen vakavuus meitä luterilaisia pohjoismaalaisia pikkuisen leimaa.

Jos olet johtaja, niin miten voisit kannustaa tai kannatella luvouuden ilmapiiriä? Lisätä innostunutta leikkisyyttä, lapsellisuutta – kykyä heittäytyä. Siitä syntyy luovuus ja siitä syntyy lopulta tulokset. Totta kai luovuuden lisäksi tuloksiin tarvitaan myös raakaa työtä. Emme voi kuitenkaan kiistää, etteikö myös luovuutta tarvittaisi. Ja luovuus syntyy usein leikistä.