Video: Luurikammoisesta lampaasta leijonaksi

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle mielellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Saat jatkossa Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Nerot ovat lapsellisia

Arvoisa myyntijohtaja, haluan onnitella sinua. Sinulla on todella kova myyntijengi kasassa. A-luokan ammattilaisia, sellaisia kavereita, joita asiakkaat rakastavat. Kun sinun myyjät käyvät asiakkailla, asiakkaat soittavat teille takaisin fiiliksissä.

Teidän myyjät ovat täyttäneet asiakkaan tarpeet ja löytäneet oikeanlaiset ratkaisut asiakkaalle, sekä toimittaneet arvoa asiakkaalle myyntiprosessin alkupäästä loppupäähän. He ovat klousauksen mestareita, kauppakellot kilisevät ja perjantaina pidetään juhlia.

Onneksi olkoon arvoisa myyntijohtaja.

Hulabaloo on loppu. Koko viikonloppu on levätty, koittaa maanantai ja tiimin myyntipalaveri. Katsot normaaliin tapaan funnelia ja sanot tiimille, että nyt tarvitsee funnelin yläpäähän täytettä – Luurit käteen ja luukuttamaan.

Näistä sinun A-luokan myyjistä, tämä on tuttua sinulle eikö ole?
A-luokan myyjistä, oikein kunnon leijonista, heistä tulee pelkääviä lampaita vailla isäntää. Sinä jätät heidät pulaan soittamaan uusille asiakkaille.

”Puhelin, Puhelin, Puhelin!”

”Minun pitää soittaa uusille asiakkaille, mitä he sanovat?”

Eteisvärinää, jännittää, tuntuu ikävältä. Jätät myyjäsi pulaan soittamaan uusille asiakkaille. Nämä samat myyjät, joita on juhlittu. Minä tiedän kokemuksesta, että suurinta osaa myyjistä jännittää soittaa uusille asiakkaille, vaikka he olisivat kuinka hyviä. Et ole yksin tämän asian kanssa. Maailma on täynnä myyntijohtajia, joiden A-luokan myyntitiimillä on sama ongelma.

Minulla on sinulle ratkaisu.

Nerot ovat lapsellisia. Sinun myyjäsi ovat neroja, anna heidän olla lapsellisia.

Pidä heille lapsellinen leikki. Kerro heille maanantain palaverissa, että tänään otetaan 15 minuuttia aikaa ja mennään kaikki firman pienimpään neukkariin. Henkilö joka saa 15 minuutissa eniten keskusteluja aikaiseksi on voittaja.

Heistä tulee niin rohkeita, että tämä maailma ei heitä pelota enää laisinkaan.

Nappaa vinkki heti tänään talteen.

Antero Lampinen

Antero on Trainers’ Housen luurikuningas. Hänen ammatilliseen erikoisosaamiseen kuuluu myyntiprosessin alkupään timanttinen tuki ja klousauksen mestaruus. Antero on tehty sosiaalisuudesta, persoonallisuudesta sekä rempseydestä. Hän pystyy sopeutumaan hämmästyttävän nopeasti asiakkaan maailmaan ja katsomaan asioita toisen silmin. Vahvuuksiin lukeutuu myös timanttiset neuvottelutaidot ja mikroviestinnän tulkitseminen. Tutustu Anteroon tarkemmin täällä!