Video: Melko kuohkea kakku!

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle miellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Saat jatkossa Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Keskinäinen luottamus kahden ihmisen välillä

Melko kuohkea kakku!

Näin alkoi eräs valmennus, jossa oli esimiehiä mukana ja tapasin kaverin 26 vuoden takaa. Hän viittasi tällä lausahduksella, että ulkomuotoni oli muuttunut. Sillä hetkellä, kun kaikki tajusivat tämän, niin se luokkahan repesi hirveään nauruun.

No, miksi tämä oli mahdollista? Etten suuttunut tai punastunut?

Tämä oli mahdollista, koska meillä oli jäätävän hyvä luottamus.

Jos mietitään palautetta, tai sitä teidän tekemisen tasoa – millaisiin asioihin voi puuttua, millaisiin asioihin ei voi puuttua – niin nämä ovat suoraan yhteydessä siihen keskinäiseen luottamukseen ihmisten välillä. Sinun ja johdettavasi välillä.

Pidä huolta, että sinulla on hyvä luottamus. Ei sinun tarvitse ketään läskiksi haukkua tietenkään. Mutta se kaikki muu elämä helpottuu, kun olette samalla puolella ja teillä on riittävästi karmisessa taseessa hyvää.

Mikko Vermas