Video: Menestyksen avaimet

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle mielellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Kolme menestyksen avainta

Tällä viikolla haluan jakaa sinulle ajatuksen kolmesta menestyksen avaimesta, jonka aikoinaan opin Neil Gaimanilta yhdestä hänen hienosta puheesta. Jos pohdit tuntemiasi menestyneitä ihmisiä, niin heitä yhdistää kolme tekijää.

He ovat hyviä siinä mitä he tekevät, heidän kanssa on mukava työskennellä ja he toimittavat tehtävänsä ajoissa.

Tähän on aika helppo usein yhtyä, mutta Neil Gaimanin ajatus oli tämä että, oikeasti et tarvitse kaikkia kolmea avainta menestyäksesi vaan kaksi riittää.

Sinun ei tarvitse olla paras siinä mitä teet, jos olet hyvä tyyppi ja toimitat ajallaan.

Toiseksi, ihmiset ovat myös valmiita antamaan anteeksi jos et pysy aikatauluissa, jos työsi jälki on hyvää ja olet hyvä tyyppi.

Kolmanneksi jos pysyt aina aikatauluissa ja työsi jälki on timanttia, niin ihmiset ovat valmiita antamaan anteeksi sen, että olisit vähän mulkku.

Eli kaksi kolmesta avaimesta riittää, mutta jos haluat menestyä ja erottua joukosta – niin mitä jos yrittäisit tällä viikolla olla kaikkia noita kolmea.

Juri Franska
Juri tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja ihmisläheisestä tyylistään ja hän saa asiakkailtamme kiitosta vilpittömästä ja intohimoisesta halustaan auttaa tilanteessa kuin tilanteessa. Tutustu Juriin tarkemmin täällä!