Video: 6 asiaa johtajakollegasi mielen päällä

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle mielellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Saat jatkossa Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Mitä myyntijohtajat ja myynnin esimiehet tällä hetkellä pohtivat?

Oletko myyntijohtaja tai esimiestehtävissä? Jos kyllä, niin tiimissäsi on kenties ihmisiä, joiden tehtävänä on hankkia tulevaisuuden toimeksiantoja.

On liuta asioita, joita tällä hetkellä pohdit tulevaisuuden varalta. Minä tiedän, mitä myyntijohtaja- ja esimieskollegasi pohtivat.

Saamme Trainers’ Housella tavata myynnin vetovastuussa olevia henkilöitä viikoittain.

Olemme tunnistaneet kuusi otsikkoa, mitä kollegasi todennäköisesti tälläkin hetkellä pohtivat.

Kuusi asiaa mielen päällä

1. Erilaiset modernit myyntikanavat: Miten moderneja kanavia hyödynnetään versus perinteisiä?

2. Myynnin toimintatavat: On paljon erilaisia myynnin toimintatapoja, joita sinullekin jatkuvasti tarjotaan. Mikä on näiden rooli versus perinteisten myynnin perusasioiden?

3. Itseohjautuvuus: Mikä on myyjän työssä itseohjautuvuuden merkitys?

4. Myyjäprofiili: Millainen on tämän päivän myyjäprofiili? Onko se perinteinen palkkioajettu, vai kasvuhakuinen henkilö?

5. Tarinankerronta: Miten kerromme yhtenäisesti yhtiömme tarinaa?

6. Markkinamuutokset: Miten valmistautua, jos markkinoilla tapahtuu jokin muutos, että yhtäkkiä markkinaimu ei olekaan niin vahva, kuin se on täällä hetkellä?

Näiden asioiden kanssa kollegasi painivat.

Tunnistit varmaan aika monta.

Et ole yksin.

Hannu Takala
Myyntijohtaja Hannu on omimmillaan esimiestyön ja johtamisen parissa. Hannun taustat ovat puolustusvoimissa, mutta nykyisessä työssään Hannu osaa myös olla huumorintajuinen. Tutustu Hannuun tarkemmin täällä!