Video: Mikään ei muutu, jos mikään ei muutu

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle mielellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Saat jatkossa Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Synnytä pieniä muutoksia

Me ihmiset olemme aika hassuja otuksia. Me usein haluamme jotain muutosta, mutta emme halua muuttua. Joku voi haluta parempaan fyysiseen kuntoon, toinen pudottaa painoa. Toisilla ne voivat liittyä pieniin arkisiin asioihin, kuten esimerkiksi itselläni. Minulla on tällä hetkellä tilanne, että minulla on kaksi pientä tyttöä kotona, jotka vien aamuisin tarhaan. Meidän aamut ovat aivan uskomattoman pitkäkestoisia. Syömme aamupalaa pieteetillä, letitämme tukkaa, ja meillä menee heräämisestä noin 2,5 tuntia, että olemme siellä tarhan ovella.

Olen tullut siihen lopputulokseen, että minun pitää tehdä jotain toisin, mikäli haluamme nopeuttaa aamujamme. Ajattelin huomenaamulla laittaa vaatteet valmiiksi, valmistella aamupalat valmiiksi ja pyrin tällä tavalla saada aamuamme pikakelaukselle.

Minun ajatus sinunkin viikkoon on, että mikään ei muutu, jos mikään ei muutu.

Jos sinä haluat synnyttää muutosta, niin yritä keksiä okin pieni asia jonka muutat, joka johtaa sinua kohti haluttua muutosta.

Hanna Finnilä

Jos puhutaan intohimoista, niin Hannalle ne ovat ehdottomasti myynti ja asiakastyö. Myös ihmisten henkilökohtainen kasvu ja kehittyminen ovat hänelle sydämenasioita. Hanna on saanut olla mukana sadoissa asiakashankkeissa ja hän on tehnyt töitä käytännössä kaikilla toimialoilla ja yrityskokoluokissa. Tutustu Hannaan tarkemmin täällä!