Video: Mistä tunnistaa hyvän johtajan?


Työnhaun kultainen kirja

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle mielellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Saat jatkossa Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Valaise, älä loista

Tiedätkö, mistä tunnistaa hyvän johtajan?
Hyvä johtaja haluaa valaista, ei loistaa. Johtajana tehtävänäsi on auttaa ihmisiäsi onnistumaan heille uskotussa tehtävässä.

Yksi palkitsevimmista kokemuksista, mitä minulla on ollut johtajana, liittyy nimenomaan auttamiseen. Yksi kollegani oli saamassa oman toimiston vedettäväkseen, ja autoin häntä onnistumaan tässä tehtävässä. Yritin parhaani mukaan jakaa siihen asti oppimaani, ja vuoden päästä kollegani tuli kiittämään minua.
Hän oli kyllä kuunnellut neuvojani välittömästi, mutta niiden sisäistämiseen oli kulunut vuosi. Oli muuten tärkeä ja palkitseva hetki.

Näinhän se usein on, että saadun avun arvo tulee usein oivallettua vasta viikkojen, kuukausien tai jopa vuosien päästä.

Haluan rohkaista sinua antamaan lähelläsi olevalle ihmiselle sellaista apua, jota hän tarvitsee. Vaikka hän oivaltaisi sen arvon vasta vuosien päästä.

Jos läheisesi sattuu olemaan pian valmistuva opiskelija, meiltä löytyy valmistujaislahja – Työnhaun kultainen kirja, joka auttaa häntä pärjäämään työelämässä ja elämässä ylipäätänsä.

Päätimme koota tärkeimmät rekrytoinnista ja työn hakemisesta oppimamme asiat yhteen pakettiin ja tuoda sen käyttöön nuorille, jotka haluavat saada joko sen ensimmäisen tai nykyistä paremman työpaikan.

Halusimme tehdä valmennuksesta myös saavutettavan hintaisen, jotta mahdollisimman monella olisi mahdollisuus käydä se läpi.

Lue lisää Työnhaun kultaisesta kirjasta