Video: Mitä pelottavaa aiot tehdä tällä viikolla?

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle mielellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Minkälaisia pelkoja sinulla on?

Pelottaako sinua koskaan? Minua pelotti esimerkiksi tulla kuvaamaan yllä olevaa videota.

Miksi sitten tein sen? Siksi, koska en halua pelkojeni rajaavan tekemistäni.

Meillä on tänä vuonna pyörinyt Trainers’ Housella Fight Club -valmennus joka arkiaamu, missä treenataan kehoa ja mieltä. Kuulin siellä Jari Sarasvuolta hyvän lauseen joka meni näin: Suhde pelkoon piirtää elämämme rajat.

Siksi haluan haastaa sinua miettimään tällä viikolla, millaisia pelkoja sinulla on? Niiden ei tarvitse liittyä videokuvaamiseen tai esiintymiseen, vaan vaikka asiakastapaamisiin, kylmäsoittamiseen, johonkin esimiestilanteeseen tai mihin vain.

Tärkein kysymys mitä voisit pohtia on kuitenki se, että millaisia rajoja sinä annat pelkojesi piirtää elämääsi?

Noora Vainio
Nooralla on loputon kiinnostus ihmistä ja ihmismieltä kohtaan. Hän on opiskellut LCA Certifioiduksi Coachiksi sekä opiskellut psykologisen joustavuuden coach koulutuksessa. Hänellä on aina aikaa kuunnella ja kannustaa muita sekä halua ymmärtää, kehittää ja vaikuttaa asioihin. Tutustu Nooraan tarkemmin täällä!