Video: Mitä tapahtuu tarjouksen esittelyn jälkeen?

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle mielellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Saat jatkossa Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

1 vinkki kaupan kotiuttamiseksi

Kuvitellaanpa tilanne, jossa olet käynyt asiakkaalla ja jättänyt tarjouksen tai yhteistyöehdotuksen. Mitä tämän jälkeen tapahtuu? Asiakas on kiittänyt ja todennut, että palataan asiaan.

Jäätkö odottamaan vastausta?

Pommitatko asiakasta sähköposteilla ja puheluilla kyllästymiseen asti? Joko nyt, joko nyt?

Keinoja on monia. Kerron sinulle yhden idean, jolla voit kasvattaa todennäköisyyttä kaupan kotiuttamiseksi.

Välipeli, myyjän paras peli

Me kutsumme tätä välipeliksi. Tämä on aika tarjouksen jättämisen ja asiakkaan päätöksen välissä. Välipeliä voi toteuttaa monella tapaa, itse tykkään lähettää videoita tai kuvia tiimistä jota yhteistyölle on ehdotettu. Välipeli voi olla vaikka jonkun tyytyväisen asiakkaan puhelinnumero, jolle harkitseva asiakas voi soittaa ja kysellä kokemuksia. Tai sitten se voi olla jokin relevantti ehdotukseen liittyvä artikkeli, kirja tai julkaisu.

Eräs kollegani vei tämän astetta pidemmälle. Hän hankki itselleen vanhan matkapuhelimen ja siihen sim-kortin ja lisäsi puhelinluetteloon yhden ainoan numeron – omansa. Hän vei puhelimen asiakkaalle, että tässä on sinulle ”Batphone”, Batmanin puhelin. Tässä on ainoastaan yksi numero ja se on minun. Painat vain ykköstä ja vihreää niin se soittaa minulle. Voit soittaa milloin tahansa, olen käytettävissäsi 24/7 ennen päätöstäsi ja mahdollisen yhteistyön aikana. Tuli muuten kaupat!

Tämä Batphone on viety aika pitkälle, myös pienemmät teot auttavat asiakasta päätöksenteossa. Välipeli vaatii aikaa ja vaivaa, mutta on täysin sen arvoista!

Mieti omia casejasi, missä niistä voisit hyödyntää välipeliä? Luovat ideat käyttöön!

Christoffer Holm