Video: Mojo Mornings

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle miellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Saat jatkossa Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Älä aloita… ennen kuin olet päättänyt sen

Tervehdys ystävä.

Nyt kulkee.

Siis oikeasti. Nyt taas kulkee. Taantuma saa tulla.

Mistäs tämä johtuu? Mitäs nyt on nautittu?

Aamuista on nautittu.

Aikoinaan kuulin jo edesmenneeltä Jim Rohnilta juoksutuksen, joka liittyy aamujen haltuunottoon. Siihen, että se jolla on aloite, se voi draivata asioita. Se jolla ei ole aloitetta, sen on mahdoton draivata asioita.

Jim Rohn opetti, että jos haluat pärjätä työssäsi, älä aloita päivääsi ennen kuin olet päättänyt sen.

No mitäs se nyt tarkoittaa?

Jos haluat pärjätä työssäsi, älä aloita seuraavaa päivää ennen kuin olet mielessäsi, kuvitelmissasi, suunnitelmissasi ja pläneissäsi päättänyt sen etukäteen. Eli illalla hahmotat seuraavan päivän. Vähentää muuten stressiä. Asioiden ennakoiminen ja etukäteen eläminen vähentää asioiden pelottavuutta ja stressaavuutta kun ne sitten lopulta tapahtuvat ajallaan ja tavallaan.

Jos haluat menestyä työssäsi, älä aloita viikkoasi ennen kuin olet päättänyt sen. Eli jossakin vaiheessa oikeasti elät sen viikon jokaisen tärkeän tunnin etukäteen. Kirkastat, keskityt, suunnittelet – tavallaan lataat sitä itseesi.

Kaikki tärkeä tehdään kahdessa vaiheessa. Kaikki se, mikä on todella arvokasta, tehdään kahdessa vaiheessa. Ensin se nähdään, sitten se tehdään. Jos ei tarvita näkemistä, niin sitten siinä ei ole kauheasti arvoa. Jos haluat että siinä on paljon arvoa ja hyötyä, paljon kerrannaisia korkoa korolle seuraamuksia, niin ensin näet varmat vaihtoehdot ja sitten toteutat ne.

Jos taas haluat olla puheenaihe, ilmiö, kateuden kohde – älä aloita kuukautta ennen kuin olet päättäny sen. Käyt 28-31 päivää läpi päivä päivältä, viikko viikolta, hetki hetkeltä. Mitä siellä täytyy tapahtua?

Jos käykin niin, että eräänä päivänä 10 vuotta tästä hetkestä haluat uudelleenkirjoittaa toimialasi pelisäännöt ja uudelleenmääritellä toimialasi voimasuhteet – älä aloita vuottasi ennen kuin olet päättänyt sen.

Eihän se näin yksinkertaista ole.

Tässä on kuitenkin se idea, jonka arkeen ja kalenteriin siirtäminen vie sinut etumatkalle.

Aamu on se, joka on eniten sinun

Paras tapa toteuttaa tätä ideaa on tietenkin ottaa aamut haltuun. Aamu on se aika viikosta tai päivästä, johon kohdistuu vähiten kilpailevaa huomiota ja odotusta.

Aamu on se, joka on eniten sinun.

Aamulla sinulla on eniten vapauksia tehdä mitä haluat.

Olemme alkaneet tehdä Mogo Morningsia. Olet ehkä aiemmin kuunnellut #aamulenkki’ä tai kuunnellut Yle Puheen monologejani.

Mojo Mornings on sinulle tehty viritys.

Nyt 36 minuuttia kun ollaan huonossa kunnossa ja täytyy pysähtyä kesken mäkeä ettei hengästyisi liikaa. Sitten kun päästään parempaan kuntoon ja paskamaa on sulanut niin 33 minuuttia.

Kuuntelet sen, avaat kalenterisi, katsot mitä edellisenä iltana tuli tilattua, vahvistat tilauksen ja lähdet vastaanottamaan.

Ihmeet tilataan iltaisin ja toimitetaan aamuisin. Tähän perustuu Mojo Mornings.

Tiedät mitä tehdä.

jarisi
#mojomornings