Video: Myynti on matematiikkaa

Lähde mukaan Myynnin Valmennusohjelmaan!

Seuraava Myynnin Valmennusohjelma alkaa syyskuussa 5.9.2018. Ohjelma tarjoaa keinoja varmistaa kaupallinen menestys asiakaskohtaamisissa sekä asiakkaan systemaattiseen ohjaamiseen kohti päätöksentekoa. Matkan aikana osallistuja verkostoituu myös muiden myynnin ammattaisten kanssa.

Tutustu valmennukseen täällä

Myyjän parhaat ystävät

Myyjänä varmasti mietit jatkuvasti keinoja, joilla onnistut paremmin työssäsi. Omat kokemukseni ovat opettaneet, että matematiikka ja systematiikka ovat myyjän parhaat ystävät. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kaiken tekemisesi täytyy olla puhtaasti läpinäkyvää itsellesi.

”Know your numbers”

Meitä myyjiä usein johdetaan lukujen kautta, mutta itse koen, että ne luvut myös auttavat minua onnistumaan omassa työssäni. Luvut draivaavat eteenpäin, koska myyntihän on matematiikkaa. Jos sinulla ei ole funnelin yläpäässä tarpeeksi tavaraa, joka lähtee jatkojalostumaan caseihin, niin et pääse isoihin tavoitteisiisi.Et voi johtaa suoraan tavoitteitasi, mutta voit johtaa omaa tekemistä.

”Know your numbers” on ehkä parhaita oppeja, joita olen myyjänä saanyt. Tämä tarkoittaa, että sinun täytyy olla jatkuvasti tietoinen siitä, onko sinulla esimerkiksi riittävä määrä kohtaamisia kalenterissa. Mikä ylipäätään on se riittävä määrä? Olet varmasti laskenut auki oman hit ratesi, oman onnistumisprosenttisi ja sitä kautta pystyt peilaamaan tekemisen tasoasi. Tiedät, että jos sinun täytyy saada X määrä kauppaa, niin se vaatii X määrän tarjouksia, tietyn määrän kohtaamisia ja tietyn määrän ehkä jopa soittoja, joissa pyydät tapaamisaikaa asiakkaan kanssa. Et voi siis johtaa tulosta, mutta voit johtaa omaa tekemistä, joka pitää huolen, että pääset asetettuihin tavoitteisiin.