Video: Nosta tasoasi – Fight Club -valmennuksen ovet ovat auenneet

Mikä on Fight Club?

Vuoden 2021 alussa 1 100 ihmistä lähti mukaan Fight Club: The Momentum Game -valmennukseen.

Miksi – ja mikä ihmeen Fight Club?

Fight Club: The Momentum Game on kahden asian yhdistelmä: vitaliteettia nostavan aamujumpan sekä allekirjoittaneen (eli Jari Sarasvuon) vetämän viisastelun.

Aamujumpan vetää valmentaja, maailmanmestari Virpi Katriina Sarasvuo, ja sen on suunnitellut suurvalmentaja Jarmo Riski. Jumpassa nerokasta on se, että se ei ole liian raskas.

Aamutreenin tarkoitus ei ole olla niin kuormittava ja niin kehittävä, että se riittäisi tavoitteelliselle treenaajalle. Sen tarkoitus on virittää, valmistaa ja elävöittää. Treeni kestää vain 23 minuuttia, mutta asiakaspalautteen perusteella se tekee taikoja.

15 minuuttia ennen Virpin vetämää vitaliteettitreeniä ihmiset tapaavat. He tulevat meidän Fight Club Loungeen Mojo Mediaan (katso alta lisätietoja). Moikkailevat tosiaan, vaihtavat kuulumisia ja keskustelevat. Sen jälkeen on jumppa, sitten käydään nopeasti suihkussa, ja tauon jälkeen on vuorossa mun vetämä viisausvalmennus.

Valmennus on ehkä vähän nolosti nimetty, koska se pitää sisällään oletuksen, että a) minä olisin viisas tai b) (älä loukkaannu) sinusta voisi tulla viisas.

Me voimme kasvaa kohti viisautta. Meistä ei ehkä sellaisia tule, se on siis ideaali.

Aika moni käyttää vetojani päivän palavereissa työssään. Valmennuksissa käydään läpi markkinointia, mielen kehittämistä, ihmissuhteita, myyntiä, raitistumista, rakkautta – kaikkea, mikä ikinä on elämässä relevanttia.

Jumppa maksaa 2 euroa ja viisastelu toiset 2 euroa. Veloitetaan 30 päivän jaksoissa. Kuukausitasolla siis reilusti alle satasen.

Fight Club on ehkä hinta-laatu suhteeltaan ihmeellisintä, mitä 30 vuodessa on saatu aikaiseksi.

Tervetuloa testaamaan!

2 askelta, joilla pääset mukaan Fight Club -valmennukseen:

1. Varmista, että sinulla on Mojo Media käyttäjätunnus
2. Aktivoi jäsenyytesi Fight Club -valmennukseen

vaihe 1 – Liity mojo mediaan

Mojo Media on Trainers’ Housen ylläpitämä yhteisöalusta, jossa eteenpäin pyrkivät ihmiset löytävät ideoita, inspiraatiota ja toisensa. Fight Club: The Momentum Game -valmennus toimitetaan Mojo Median kautta.

Näin liityt mukaan Mojo Mediaan:

1. Luo Mojo Media käyttäjätunnuksesi klikkaamalla tästä ja täyttämällä lomake
2. Saat sähköpostiisi rekisteröitymisen viimeistelylinkin (GDPR-protokollan mukaisesti), jota klikkaamalla pääset aktivoimaan tilisi. (Jos viesti ei päädy inboxiin, tarkistathan roskapostin ja mainoskansion – jos ei löydy sieltäkään, lähetä viestiä info@trainershouse.fi.)

Vaihe 2 – Aktivoi jäsenyytesi Fight Club -valmennuksessa

Kun olet tehnyt käyttäjätunnukset Mojo Mediaan, voit aktivoida Fight Club -jäsenyytesi:

1. Mene Mojo Median jäsenyydet -välilehdelle
2. Valitse haluamasi jäsenyys valmennuksen keston perusteella
3. Mikäli haluat toistuvan laskutuksen luottokortiltasi, aktivoi automaattinen uusinta
4. Suorita maksu Mojo Mediassa
5. Ostettuasi valmennuksen löydät päivittäisen Fight Club -treenin päävalikon Fight Club:TMG -otsikon alta kohdasta ”Päivän treeni” (mobiililaitteella klikkaa +-merkkiä)

Perehdy myös Mojo Median Tervetuloa-sivun ohjeistukseen.

Jos haluat ostaa valmennusta laskulla (minimi 90 päivän jakso) tai virike-eduilla, ole yhteydessä info@trainershouse.fi.

 

Jari Sarasvuo
Jari on hassu yrittäjäpoika, josta moni on hyötynyt.Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle mielellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Saat jatkossa Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.