Video: Oletko menettänyt tärkeät rutiinisi?

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle mielellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Saat jatkossa Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Arkea piristäneet asiat katosivat

Niinhän se on, että asioiden tärkeys ja merkitys usein huomataan vasta kun ne ovat poissa. Näin on käynyt nytkin.

Moni arkeasi piristänyt asia yhtäkkiä vietiin pois. Arjen pienet hetket, kuten kahvihetki kollegan kanssa tai rakas harrastus, kohtaamiset ystävän kanssa, eli arjen pienet rutiinit alkoivat tippua pois. Osa tiedostamatta ja osa tiedostaen.

Nyt on hyvä hetki pysähtyä miettimään, että minkälaisia rutiineja sinulla on ollut ja minkälaisia rutiineja itse asiassa tarvitset, jotta jaksat ja pärjäät tässä ajassa.

Yksi henkilö kertoi minulle, että joka aamu hän edelleen tekee saman pyörälenkin töihin. Nyt vain määränpää on takaisin kotiin. Jossain yrityksissä on perustettu virtuaalisia kahvitiloja. Aulan kahvittelut ovat vaihtuneet virtuaaliseen kahvitilaan, otetaan kahvit ja jutellaan niitä näitä.

Minkälaisia rutiineja olet joko säilyttänyt tai luonut uutena? Pysähdy hetkeksi miettimään, että oletko unohtanut jonkun vanhan rutiinisi, jonka mahdollisesti haluat takaisin elämääsi.

Oletko tyytyväinen myyntisi ja myyntikulttuurisi kehitykseen?

Lähde mukaan nostamaan itsesi uudelle tasolle myyntijohtajana 2021


Marko Lehtinen
Markon erityisosaaminen kiteytyy muutosten läpivientiin, strategian jalkauttamiseen sekä myyntiprosessin eri vaiheisiin. Tutustu Markoon tarkemmin täällä!