Video: Onko sinulla aikaa ahdistettuna?

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle mielellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Saat jatkossa Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Siirrä huomiosi totuuden hetkien väliin

Tuntuuko joskus siltä, että elämäsi on yhtä tennispeliä? Jatkuvasti tulee kovia syöttöjä, joihin pyrit parhaasi mukaan vastaamaan. Silloin huomiosi menee syötön vastaanottoon, ja omalla vuorollasi keskityt vain suorittamiseen sekä syötön onnistumiseen.

Jos katsotaan mitä huipputason tennispeleissä tapahtuu, huippupelaajilla huomio on siinä, mitä tapahtuu syöttöjen ja vastaanottojen välissä. Huippupelaajat keskittyvät siihen, että heillä on rento olo. He unohtavat edellisen syötön ja rentoutuvat sekä kuvittelevat, että heillä on paljon aikaa seuraavaan totuuden hetkeen, ja sitten vasta keskittyvät seuraavaan totuuden hetkeen.

Ratkaisu siihen, että sinulla on paljon energiaa ja aikaa, on että huomiosi on pallojen välissä – Between the points.

Miten tämä siirretään omaan arkeen?

1. Sinun pitää työpöytäsi ääressä luottaa siihen, että osaat ja kykenet hoitamaan kaikki tehtäväsi ajallaan – luota siihen, että oma ammattitaitosi riittää.

2. Lataa huomiotasi totuuden hetkien väliin. Anna itsellesi aikaa, hengittele, rentoudu, – unohda ensin edellinen ja vasta sitten ryhdyt seuraavaan.

Tämä antaa sinulle väljyyttä, ja tunnetta arkityöhön, että sinulla on aikaa ahdistettuna. Se on mahtava tunne, kun tietää että on kiire ja paineinen tilanne, mutta oma energia ja aika riittää.

Kuulostaako tutulta?

Sovi Jarmon kanssa maksuton sparraus

Suurvalmentaja Jarmo Riskillä on pitkä kokemus työkyvyn johtamisesta, suorituskyvyn virittämisestä ja palautumisesta. Täytä yhteystietosi alla olevaan kenttään, niin sovimme kanssasi 15 min maksuttoman sparrauksen Jarmo Riskin kanssa teidän työkyvyn johtamisesta.


Jarmo Riski

Jarmon ammatilliseen erityisosaamiseen kuuluvat etenkin työkyvyn johtaminen, ihmisten suorituskyvyn virittäminen ja valmentaminen sekä erilaiset hyvinvointianalyysit, -kyselyt ja -mittaukset. Asiantuntemusta on kertynyt vuosien varrella myös energian säätelystä sekä kuormittumisen ja palautumisen tasapainosta. Tutustu Jarmoon tarkemmin täällä!