Video: Päätä seinään

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle miellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Saat jatkossa Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Ota osaavia ihmisiä ympärillesi

Harvoin juhlimme onnistumisia yksin. Tiettyjen voittojen onnistumisten takana on tiimi. Nykypäivänä tiimin merkitys myyntityössä on korostunut paljon. Ihmiset ympärilläsi auttavat varmistamaan, että asiakkaalle annetut lupaukset myös lunastetaan.

Myös kaupat tehdään tiiminä. Ei kannata hakata päätä yksin seinään esimerkiksi tarjousten kanssa ja pohtia meneekö tämä nyt maaliin niinkuin pitääkin. Ota osaavia ihmisiä ympärillesi, teidän organisaatio on varmasti täynnä heitä!

Kaikilla on tiettyjä omia vahvuusalueita. Mikä sen parempi, kuin kerätä ympärille porukka, joiden vahvuusalueita hyödyntämällä pystytte palvelemaan asiakasta taas hitusen paremmin.

 

Maria Muukkonen