Video: Riko kaavaa

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle mielellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Eroon uskomuksista

Onko sinulla töissä asioita, jotka pitäisi tehdä, mutta tiedät, etteivät ne ole ihan sinun juttusi?

Tarkentava kysymys: Tiedätkö, etteivät ne ole juttusi, vai uskotko, etteivät ne ole juttusi?

Tein itse kesän lopussa tempun – lopetin kahvin juomisen. Halusin kokeilla, millaista on kahviton elämä. En uskonut, että niin voisi elää.

Ja kuin taikaiskusta kaikki muuttui elämässä paremmaksi!

Linnut alkoivat laulaa, juoksen lenkillä nopeammin, nostan penkistä enemmän, rahaa sataa tilille ja kaikki on yhtäkkiä paljon paremmin.

Tässähän kävi hyvin, mutta olisihan voinut käydä niinkin, ettei tämä olisi toiminut lainkaan. Kahviton elämä ei olisi ollut juttuni ja elämä olisi nyt ankeaa.

Jos en olisi rikkonut kaavaa ja testannut toimiiko tämä vai ei, minulla ei olisi tätä kokemusta.

Mieti siis tällä viikolla onko sinulla jokin uskomus, rutiini tai kaava, jota sinun olisi hyvä rikkoa – ja katso mitä tapahtuu.

Noora Vainio
Nooralla on loputon kiinnostus ihmistä ja ihmismieltä kohtaan. Hän on opiskellut LCA Certifioiduksi Coachiksi sekä opiskellut psykologisen joustavuuden coach koulutuksessa. Hänellä on aina aikaa kuunnella ja kannustaa muita sekä halua ymmärtää, kehittää ja vaikuttaa asioihin. Tutustu Nooraan tarkemmin täällä!