Video: Suhtaudu työhösi kuin taiteilija

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle miellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Saat jatkossa Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Elämä on jatkussa muutoksessa

Tämä viikko alkaa aika isolla kysymyksellä. Intiimillä sellaisella.

Oletko tyytyväinen elämääsi? Oletko tyytyväinen työhösi? Työntekoosi? Oletko tyytyväinen firmaasi?

Minulla olisi ehdotus. Varsinkin jos vastaus on, että ei tai ehkä. Nimittäin ala suhtautua asioihin ikään kuin taiteilija.

No mitä taiteilija tekee? Taiteilija vetää piirron ja jos ei ole tyytyväinen siihen, pyyhkii pois ja vetää uudemman kerran, kunnes piirto on hyvä. Tai jos saviruukku menee huonosti, se lytätään ja aloitetaan uudestaan. Ei sen kummallisempaa.

Elämä on jatkuvassa muutoksessa. Elämä on ja siihen kannattaa suhtautua ikään kuin se olisi muovailuvahaa.

No mistä tietää milloin tuli hyvä? Tähän suosittelisin eleganttiuden prinsiippiä. Nimittäin aina kun lisäät elämääsi, työhösi, työntekoosi jotain, ota sen jälkeen vähän etäisyyttä ja katso, että rakensiko se sitä kokonaisuutta vai heikensikö.

Jos heikensi, niin otat pois. Jos rakensi,niin voit ehkä lisätä vielä jotain ja katsoa, että tuliko siitä vielä parempi.

Joten toivotan sinulle taiteellista viikkoa – ei muuta kuin kädet saveen asioita muokkaamaan, niin tulevaisuus ei välttämättä enää ole menneisyyden jatke.

Max Henttu
Max työskentelee Trainers’ Housella muutoskonsulttina, valmentajana sekä lunastuksen johtajana. Kokeneena valmentajana hän on vastuussa Myyntijohdon valmennuskokonaisuudestamme ja valmentaa myös Muutosjohtajan Polulla. Tutustu Maxiin tarkemmin täällä!