Video: Takkuileeko lomaltapaluu?

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle mielellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Saat jatkossa Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Ihana kamala lomaltapaluu

Palasitko lomilta takaisin töihin?

Kuka mä oon, mitä mä teen, missä mä istun, mikä oli salasana, miten tää ovi avataan…

Ei hätää, joskus paluu voi olla tahmea ja ajatukset edelleen merellä ja mökillä. Meininki saattaa jopa muistuttaa konsulttiemme hapuilua videolla.

Kokosimme sinulle viisi vinkkiä, miten pääset nopeasti takaisin työn syrjään kiinni ja muistat taas kuka olet, mitä teet, missä istut, mikä oli salasanasi ja miten se toimiston ovi avataan.

Viisi vinkkiä lomaltapalaajalle

1. Aloita tekeminen. Mitä nopeammin aloitat, sen parempi. Ota pari ensimmäistä asiaa työn alle – kenelle kahdelle asiakkalle soitan ja päivitän kuulumiset?

2. Muista, että vaikka palasit töihin, kesä ja kivat jutut jatkuvat edelleen! Asiakastyön ja huvin voi hyvin yhdistää elokuussakin. Käy ulkona lounaalla ja tapaa asiakas vaikka golfin merkeissä. Aloita aamut virkistävällä lenkillä tai uinnilla, käy illalla kävelemässä – vielä riittää valoa! (Etelä-Suomessa aurinko nousee kello 05.07 ja laskee kello 21.42)

3. Tee töitä yhdessä kollegoiden kanssa. Jos olet yrittäjä tai kollegat ovat edelleen lomalla, ole yhteydessä aiempiin työtovereihin tai tehkää töitä vaikka ystäväporukalla.

4. Viimeistele syksyn game plan. Ennen lomia toivottavasti kirjasit jotain ylös, mitä loppuvuodesta täytyy saada aikaiseksi. Hio suunnitelmasi loppuun – mitä caseja jäi ehkä vielä kesällä auki? Mikä asiakkailla on tilanne ja mitä pitäisi ehkä edistää?

5. Mitä odottaa tulevaisuudessa? Gordon Livingstone määritteli kirjassaan ”Too soon old, too late smart” onnellisuuden kolme komponenttia. Hänen mukaansa ihmisen onnellisuuteen vaikuttaa merkittävästi se, että on jotain mitä tehdä, joku ketä rakastaa sekä jotain mitä odottaa. Laita siis myös omat menosi kalenteriin muistuttamaan, että arjessakin tapahtuu kaikkea kivaa! Seuraava seikkailu kalenterissa on varmasti jotain, mitä odottaa.