video: ”Tänä vuonna tämä onnistuu”

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle mielellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Saat jatkossa Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Säilytä maltti asioiden läpiviennissä

Erinomaista alkanutta vuotta 2021.

Viime vuodesta tuskin tarvitsee enää puhua ja nyt on hyvä kääntää katse tähän vuoteen. Paljon mahdollisuuksia on tulossa, kuten rokote.

Ehkä sinunkin porukoiden kanssa on pohdittu, että mitä tänä vuonna? Tänä vuonna tämä onnistuu. Nyt vaikeudet jäävät taakse.

Sellainen ajatus tähän vuoden alkuun, että kannattaa päättää tarkasti yksi teille tärkeä asia ja pitää maltti siinä, että sen yhden asian vie läpi kunnolla.

Monesti vuoden aikana tulee paljon houkuttelevia ideoita, joihin tekee mieli tarttua. Mahdollisesti tartutkin ja yhtäkkiä olet viemässä seitsemää eri asiaa läpi ja mikään ei oikein onnistu.

Tässä vuoden alussa on hyvä hetki pohtia, että mikä on se yksi tärkein asia? Missä tänä vuonna täytyy onnistua? Siitä asiasta pidät kiinni.

Erinomaista vuotta!

Oletko tyytyväinen myyntisi ja myyntikulttuurisi kehitykseen?

Lähde mukaan nostamaan itsesi uudelle tasolle myyntijohtajana 2021


Marko Lehtinen
Markon erityisosaaminen kiteytyy muutosten läpivientiin, strategian jalkauttamiseen sekä myyntiprosessin eri vaiheisiin. Tutustu Markoon tarkemmin täällä!