video: Tästä syystä käynnistimme ”Trainers’ House hakee uutta toimitusjohtajaa” -kampanjan

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle mielellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Saat jatkossa Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kasvu tulee onnistuneista investoinneista

Maailman laki on kirjoitettu sillä tavalla, että joskus joku logiikka on tullut tiensä päähän, ja kaikki yritykset jarruttavat väistämätöntä kuihtumista ja kuolemaa synnyttävät vain lisää kärsimystä.

Eli joskus pitää hyväksyä, että täytyy aloittaa alusta. Ehkä matalammalta lähtötasolta, jotta voisi nauttia siitä uudesta korkealle kurottavasta kauan kestävästä kasvun kaaresta, joka sitten aikanaan kypsyy kukoistukseen. Ja nyt Suomi – miksei maailmakin – on tällaisessa vaiheessa.

Ja niin on tietysti myös meidän Trainers’ Housemme.

Maailma on muuttunut, meidän liiketoimintalogiikka muuttuu, ansaintamallit muuttuvat ja tapa tuottaa asiakkaille arvoa muuttuu. Ja siksi täytyy ymmärtää, että jokaisella vaiheella on tekijänsä.

Kasvu tulee onnistuneista investoinneista.

Ja yleensä ihmiset ymmärtävät investoinnit esimerkiksi investointeina, siis riskin ottamisena, vaikkapa tuotteen puolesta, eli satsataan jonkun uuden tuotteen tai tuotekehitysvaiheen onnistumiseen ja sen taitavaan lanseeraamiseen. Ja joskus se investointi on sitä, että investoidaan asiakkaisiin.

Houkutellaan uusia asiakkaita, jotta vanhatkin virkistyisivät.

Mutta liian vähän puhutaan siitä, miten investoidaan ihmisiin. Ja silloin, kun puhutaan ihmisiin investoimisesta, liikaa keskitytään valmennukseen. Kun kuitenkin varsinainen vipu tulee rekrytoinnista.

No, en minä tietenkään valmennusta vähättele, totean vain, että joskus on hyvä saada uutta verta.

Koska sekin virkistää sitä väkevää, ammattitaitoista, mutta joskus edellisessä elämänvaiheessa tai maailman ajassa kiinni olevaa vanhempaa väkeä.

Tämä on muuten yksi syy, miksi käynnistimme ”Trainers’ House hakee uutta toimitusjohtajaa” -kampanjan.

Emme me ole Arto Heimosta just nyt yhtään mihinkään vaihtamassa. Hänellä on hallituksen, henkilöstön ja asiakkaiden luottamus. Mutta haemme niitä ihmisiä, joiden joukosta voi nousta TH:n uusi toimitusjohtaja.

Tarvitset lisää ihmisiä, lisää asiakkaita ja uusia, parempia tuotteita, jotta tutut tuotteet, tutut asiakkaat ja tutut työkaverit voisivat vielä kerran virkistyä.

Ei tämä pitkittämällä parane – täytyy uskaltaa aloittaa uutta.

Lue lisää kampanjasta ja hae heti

Jari Sarasvuo
Jari on hassu yrittäjäpoika, josta moni on hyötynyt.