Video: Teetkö tämän kiusallisen virheen kameran vaihdossa?

Saimme palautetta

Rakas ystävämme Timo Metsola lähetti meille palautetta, että näissä Viikon ensimmäinen ajatus -videoissa kameran vaihdot ovat kiusallisia haparointeja. Ja sehän on ihan totta.

Tämä on ajankohtainen aihe, sillä moni johtaja puhuu nykyään studiossa, jossa on monta kameraa ja mahdollisuus vaihtaa kameraa katseella. Tämän videon tarkoitus on havainnollistaa – kuinka kameraa vaihdetaan ilman, että tilanne näyttää kiusalliselta. Kyseessä on televisiosta tuttu tapa, jossa mennään papereiden kautta toiseen kameraan.

Katso käytännön esimerkki yllä olevalta videolta!

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle mielellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Saat jatkossa Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Sami Paassola
Samilla on yli neljännesvuosisadan mittainen kokemus television tekemisestä. Viime vuosina hän on hyödyntänyt osaamistaan erityisesti yritystarinankerronnan ja johtamisen mediallistamisen parissa. Tutustu Samiin tarkemmin täällä!