Video: Todistusaineistoa etämyyntitapaamisten tuottavuudesta

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle mielellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Saat jatkossa Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Entä jos et tapaisi vuoden aikana yhtään asiakasta livenä?

Olemme Trainers’ Housella auttaneet asiakkaitamme muun muassa uusasiakashankinnassa. Erästä asiakasta olemme auttaneet tässä jo 7 vuoden ajan. Viimeisen vuoden he ovat tehneet kaiken etänä.

Meille tuli aikoinaan ajatus, että mitä jos käännämme sen mitä ennen on tehty kasvokkain, etähommaksi?

Testasimme molempia tapoja samaan aikaan – jatkettiin siis kasvokkain ja aloitettiin etämaailmaan tutustuminen.

Tämä vaati muun muassa uudenlaista tapaa valmistautua tapaamisiin ja kohdata asiakas.

Valmensimme asiakkaamme myyjät olemaan vaikuttavia etäkohtaamisessa, koska tämä on tietysti erilaista kuin kasvokkain.

Nyt kun olemme seurailleet tuloksia vuoden verran, asiakkaan mukaan myynnissä ei ole näkynyt minkäänlaista laskua. Päinvastoin – se on hieman parantunut.

Mutta mitä tapahtui työn tehokkuudelle?

Jos Oulusta lähtee kiertämään ympäri Suomea, tulee paljon aikakuluja. Nyt tämä kaikki tapahtuu etänä – ilman matkustelua. Yksi myyjä tekee kaiken Espanjasta käsin ja osa Oulusta. Kaikki liikkuminen työn vuoksi on lopetettu.

Asiakkaan myyntijohtaja totesi, että onhan se vähän jännä tunne kun ei ole vuoden aikana tavannut yhtäkään asiakasta livenä.

Marko Lehtinen
Markon erityisosaaminen kiteytyy muutosten läpivientiin, strategian jalkauttamiseen sekä myyntiprosessin eri vaiheisiin. Tutustu Markoon tarkemmin täällä!