Video: Unohda perinteinen yrityspresentaatio

Minuutissa Mielenkiintoiseksi

Lataa maksuton työkaluni ja esittele yrityksenne seuraavassa tapaamisessa niin, että jäätte varmasti mieleen.Saat samalla Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Arvoa tuottavaa keskustelua

Olet varmasti monesti mennyt tapaamiseen aikeinasi kuunnella asiakasta, eikä pölpöttää pelkkiä yrityksenne asioita. Myös niitä hetkiä on varmasti riittänyt, että asiakas on tapaamisen aluksi pyytänyt sinua kertomaan yrityksestänne tarkemmin, koska ette ole aiemmin tavanneet.

No miten tämä sitten tehdään?

Älä vaan ota perinteistä yrityspresentaatiotanne esiin ja käy 10 eri kalvoa asiakkaalle läpi, joissa näytät kartalta missä kaikkialla toimipisteenne sijaitsevat. Pohdi, onko tämä arvoa tuottavaa keskustelua?

Pyri perinteisten kalvosulkeisten sijaan tiivistämään keitä olette ja kuinka olette onnistuneet auttamaan nykyisiä asiakkaitanne. Tuo jo tässä hetkessä uusia ideoita ja ajatuksia, mitä voisitte tehdä tämän kyseisen asiakkaan kanssa yhdessä. Pyri rakentamaan luottamusta ja löytämään samankaltaisuuksia. Olet totta kai tutustunut yritykseen ja heidän toimialaansa hyvin ensin, jotta ymmärrät missä haasteissa ja missä liiketoimintakentässä he liikkuvat.

Käytä samankaltaisuuksia hyödyksesi. Älä siis läväytä esiin perinteistä yrityspresentaatiota, vaan keskity enemmän siihen mitä sanot. Mitä sanomalla pystyt tuottamaan keskustelukumppanillesi arvoa?