Video: Vinkki päivittäiseen johtamiseen

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle mielellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Saat jatkossa Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kuinka nostaa tiimin suorituskykyä?

Kuinka saat nostettua tiimin suorituskykyä nopeasti ja tehokkaasti? Jaan sinulle vinkin tähän liittyen. Johdan itse noin 150 henkilön tiimiä ja tästä vinkistä on ollut itselleni päivittäisessä johtamisessa erittäin paljon apua.

Ennen kun päästään itse vinkkiin, niin tiimilläsi täytyy olla selkeästi kommunikoidut tavoitteet. Eli mitä heiltä odotetaan päivittäin tekemisen tasolla.

Miksi juuri tekemisen tasolla? Koska voit johtaa ainoastaan tekemistä, et tulosta. Jos johdat tulosta, ennen pitkää asiat eivät mene siihen suuntaan, mihin haluaisit niiden menevän. Mitä tämä vaatii sinulta johtajana? Tiivistä johtamisfrekvenssiäsi. Päivätasolle ja tarvittaessa jopa tuntitasolle. Mitä tiimin täytyy tänään saada aikaiseksi?

Mestarin harjoitus

Itse vinkki on nimeltään mestarin harjoitus. Suosittelen, että teet tämän joka päivä kun lähdet töistä kotiin.

Kysy itseltäsi kaksi kysymystä:

1. Mikä meni tänään hyvin?

2. Mitä teen huomenna toisin?

Kun kysyt näitä kysymyksiä itseltäsi, hae sieltä omia vahvuuksiasi. Missä minä ihan oikeasti onnistuin tänään? Mitkä ovat omat vahvuuteni? Kun huomaat asioita ja tapoja, jotka eivät toimi – leikkaa ne pois.

Puja Miraftabi