Trainers’ House sijoituskohteena

Päivitetty 16.6.2022

Fact Sheet

todennettavia tuloksia – innostuneita ihmisiä

Trainers’ House auttaa ihmistä eteenpäin. Synnytämme mainetta, luomme mahdollisuuksia ja tarjoamme menestyksen metodeja – niin asiakkaille kuin omille työntekijöillemmekin.

Toiminnan tarkoituksena on koskettaa ihmistä, sähköistää johtamista ja tuottaa todennettavia asiakastuloksia. Ihminen on kaiken tekemisen keskiössä. Jos jokin ei liikahda ihmisessä, ei voi odottaa, että ihmisetkään liikkuisivat.

Trainers’ House työskentelee toimeksiantajansa todellisuudesta, eikä idealistisesta täydellisyydestä tai omasta maailmastaan käsin. Asiakkaat saavat innostuneita ihmisiä ja todennettavia tuloksia. Todennettavia asiakastuloksia saavutetaan parhaiten, kun hankkeita johdetaan asiakkaan yrityskulttuurin kautta.

Trainers’ House on perustettu vuonna 1990 ja sen palveluksessa oli vuoden 2021 päättyessä kokopäiväisiksi muutettuna 126 henkilöä. Yhtiön toiminnan tarkoituksena on auttaa ihmistä eteenpäin. Työstä syntyvä arvo jakaantuu järjestyksessä asiakkaat, henkilöstö ja omistajat.

Yhtiön toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Oulussa ja Espanjan Torreviejassa. Trainers Housen vuoden 2021 liikevaihto oli 10,3 miljoonaa euroa, operatiivinen voitto 1,3 miljoonaa euroa (13 % liikevaihdosta) ja liiketulos 1,3 miljoonaa euroa. Yhtiön omavaraisuusaste oli 70 %. Kassavarat vuoden 2021 päätteeksi olivat 3,4 miljoonaa euroa. Yhtiön rahoitustilanne on erittäin hyvä. Yhtiöllä ei ole velkoja, poisluettuna normaalit ostovelat ja laskennalliset vuokrasopimuksiin perustuvat velat.

Tietoja osakkeesta

Yhtiön osake on noteerattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä nimellä Trainers’ House Oyj (TRH1V).

Yhtiön osakemäärä on 2.147.826 kpl ja osakepääoma 880.743,59 euroa. Yhtiöllä ei ole hallussaan omia osakkeita.

Vuonna 2021 yhtiön osakkeiden vaihto Helsingin pörssissä oli 10,3 milj. osaketta. Osakkeiden vaihto oli 48 % osakkeiden keskimääräisestä lukumäärästä (4,5 milj. osaketta, 21 %) ja 7,2 milj. euroa (1,4 milj. euroa).