Hanna Finnilä

LinkedIn

hanna.finnila@trainershouse.fi

+358 40 710 8690

Jos puhutaan intohimoista, niin Hannalle ne ovat ehdottomasti myynti ja asiakastyö. Myös ihmisten henkilökohtainen kasvu ja kehittyminen ovat hänelle sydämenasioita. Hanna on saanut olla mukana sadoissa asiakashankkeissa ja hän on tehnyt töitä käytännössä kaikilla toimialoilla ja yrityskokoluokissa; markkinaa vasta kartoittavista start-upeista globaaleihin pörssiyhtiöihin. Voisi sanoa, että Hanna on helppo innostaa mukaan keskusteluihin ja hankkeisiin, joissa myyjät täytyy saada tekemään oikeita asioita. Esimerkiksi systematiikan ja rohkean luovuuden merkityksestä myyntityössä Hanna jaksaa paasata hamaan loppuun asti. Myynti onkin Hannan erityisvahvuus; suoramyynti, kumppanimyynti, lisämyynti, uusmyynti, KAM-myynti, etämyynti, asiantuntijamyynti, puhelinmyynti, you name it.

Hanna uskoo, että kun yhteisenä nimittäjänä on ihminen. Tietyt samat lainalaisuudet pätevät, eikä esimerkiksi toimialalla tai myyntitavalla ole väliä.

Hannan tämän hetkisiä harrastuksia ovat Robinin tahtiin tanssiminen, trampoliinilla hyppiminen ja lastenlaulut. Kun Hanna ajoittain saa myös itse päättää mitä harrastaa, kuuluu näihin treenaaminen liian kovaa omaan kuntoon nähden, taidot huomioon ottaen aivan liian kunnianhimoiset purjehdusreissut sekä taloudelliseen tilanteeseen ja vapaa-ajan määrään ylimitoitetut seikkailulomat.