Neuvottelutaito ja vaikuttaminen

Paljonko nykyiset neuvottelu- ja vaikuttamistaitosi – tai niiden puutteet – ovat sinulle maksaneet?

Kuulostaako epäreilulta kysymykseltä? Ehkä, mutta suurimmat tappiot ovat menetettyjä mahdollisuuksia. No, mennyt on mennyttä, ja matkaa voi tehdä vain eteenpäin, mutta olisiko neuvottelun ja viisaan vaikuttamisen kehittämisestä hyötyä?

Neuvottelu- ja vaikuttamistaito on yrityksessämme arvostettua muun muassa siitä syystä, että toimitusjohtajamme Arto Heimonen on intohimoinen neuvottelutaidon oppilas – ja myös opettaja. Sen lisäksi että Arto on valmentanut lukemattomia liikkeenjohtajia sekä käynyt itse erittäin vaikeita neuvotteluja tuloksekkaasti läpi, hän on myös tuonut oman osaamisensa Trainers’ Housen valmentajien työkalupakkiin.

Riippumatta siitä, onko käsillä yrityskauppa, sopimusneuvottelu tai yleisesti neuvottelupainotteisen myyntiprosessin kehittäminen, meiltä löytyy työkalut ja mallit parempien tulosten aikaansaamiseksi.

Neuvotellaanko yhteistyöstä?

Teille paras toteutus löytyy varmimmin keskustelemalla. Täytä alla oleva lomake. Varataan kalenterista aikaa sinun ja asiantuntijamme keskustelulle. Keskustelu ei velvoita mihinkään, mutta siitä voi olla yllättävää hyötyä – päädyimmepä yhteistyöhön tai emme.