Case: Salo IOT campus – OPPIMISEN BUUSTIN KIRJASTO TAITOJEN TUKENA

Muutoksessa selviytyy ja menestyy se, joka oppii nopeimmin

Trainers’ Housen Oppimisen Buustin kirjasto antaa ihmisille ideoita, ajatuksia ja työkaluja oman työn tuottavuuden kasvattamiseen muuttuneessa ympäristössä. Kyseessä on 13 digitaalisen valmennusohjelman kirjasto myynnin, johtamisen ja vaikuttamisen aihealueista.

Mitä ajatuksia kirjaston sisältöjen opiskelu herätti Salo IoT Campuksen ihmisissä?

“Valmennusohjelmien sisältö on ollut mielenkiintoista ja tietyistä ohjelmista olemme saaneet hyviä tärppejä omaan toimintaan. Valmennusohjelmien myötä olemme pyhittäneet tiimin kesken yhteistä aikaa tärkeille teemoille, joille ei ehkä kiireisessä arjessa aina löydy tarpeeksi aikaa. Etätyön aikana tämä on ollut mukava tiimin yhteinen juttu. Nämä ovat herättäneet mielenkiintoisia keskusteluita meillä sisäisesti sekä hyviä kehitysideoita omaan toimintaamme.”

”Sisältö on mielenkiintoista ja kirjastosta löytyy monipuolisesti vaihtoehtoja. Valmennukset on pilkottu järkeviin paloihin ja videoiden katselun välissä on mahdollista keskustella tiimin kesken.”
 ”Valmennuksissa on rohkeitakin ideoita ja tuttuja toimintatapoja haastetaan hyvin. Valmentajien toimintaehdotukset ovat välillä jopa yllättäviä.”

”Voimme suositella Oppimisen Buustin kirjastoa kaikille, joiden mielestä yhdessä opiskelu voisi olla innostavaa. Me saimme esimerkiksi LinkedIn -koulutuksesta kipinän lähteä nostamaan meidän LinkedIn -sivujen seuraajien määrää, ja parissa viikossa olemme saaneet jo +150 uutta seuraajaa.

Kuva: Mikko Pääkkönen