Video: Kun B2B:stä tuli H4H

Tunne asiakkaasi

Millaisilta ihmisiltä sinä ostat? Entä millaisilta ihmisiltä et osta? Itse uskon, että ostamme ihmisiltä, joiden kanssa on kivaa tehdä töitä ja joiden koemme palvelleen meitä arvoa tuottavasti.

Tänä päivänä puhutaan paljon myynnin murroksesta ja asiakkaiden muuttuneesta ostokäyttäytymisestä. Yksi tosiasia ei ole kuitenkaan muuttunut; myynti on edelleen ”peoplebisnestä.” Sinun täytyy tuntea asiakkaasi ja tietää heidän arkensa tärkeimmät asiat. Ei ainoastaan työelämässä, vaan myös heidän omassa elämässään. Suhteen luominen on tärkeä osa myyntityötä. Asiakas ei osta sinulta jos hän kokee, ettei kanssasi ole kivaa tai turvallista tehdä töitä. Myyjänä sinun täytyy ensin myydä itsesi ja vasta sen jälkeen yrityksesi. Tutustu asiakkaaseesi, tiedä mistä häntä mitataan ja tunnista, miten sinä voit auttaa häntä hänen omassa työssään.

B2B oli alunperinkin väärin. Yritykset eivät myy, eivätkä osta mitään, vaan niissä työskentelevät ihmiset. Myynti on lopulta aina palvelu- ja avunantotyötä. Siksi H4H – Human FOR Human.