Video: Oletko menettänyt hallinnan tunteen?

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle mielellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Saat jatkossa Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Suunnittele työsi – työskentele suunnitelmasi

Milloin viimeksi sinulla on ollut kiire? Milloin viimeksi sinulla on ollut olo, että olet menettänyt hallinnan tunteen? Onko sinua viime aikoina ahdistanut jokin asia omassa arjessasi?

Jos vastasit kyllä, tai edes harkitsit sitä, niin lopeta.

Seis. Lopeta kaikki tekeminen mitä olet tekemässä. Se on paras päätös jonka voit juuri nyt tehdä. Jos jatkat säntäilyä paikasta toiseen, ennen pitkää tulet menemään rikki. Paras päätös on siis pysähtyä. Pysähdy miettimään, mitä olet oikeasti tekemässä? Mikä on tekemisen tavoite?

Kun olet pysähtynyt miettimään mitä teet, kirjoita tavoitteesi paperille. Ei muistiin, vaan paperille. Silloin oikeasti muistat tavoitteesi. Kun tavoitteesi on paperilla, suunnittele työsi siten, että viet sen kalenteriin asti. Kun olet kalenteroinut tekemisesi, sinun täytyy suunnitella työsi.

Tärkeämpää suunnittelussa on se, että mietit mitä asioita jätät tekemättä, kuin asioita mitä teet. Kun mietit mitä asioita en tee, vapautat aikaa oikeasti tärkeille asioille.

Kun olemme kalenteroineet ja suunnitelleet työmme, jää jäljelle helppo osuus, eli työn työskentely.

Eli suunnittele työsi, työskentele suunnitelmasi ja mieti aina tavoitteesi kun lähdet tekemään jotain asiaa.

Tsemppiä viikkoon ja pysykää terveinä!

Puja Miraftabi
Puja työskentelee Trainers’ Housen tytäryhtiön Igniksen operatiivisena johtajana. Tutustu Pujaan tarkemmin täällä!