Video: Bisneksen kasvu tulee ihmisten kasvusta

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle mielellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Saat jatkossa Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Jos vastaat liiketoiminnan kasvusta, vastaat myös ihmisten kasvusta

Onko sinun vastuullasi kasvattaa bisnestä? Jos on, sinun vastuullasi on myöskin kasvattaa ihmisiä.

Nimittäin bisneksen kasvu tulee ihmisten kasvusta. Teidän ihmisten pitää oppia tekemään työnsä luovemmin, laadukkaammin, tehokkaammin – tai tekemään ihan uudenlaista työtä. Siinä he tarvitsevat paljon apua ja tukea.

Esimerkiksi meidän Ignis-yksikössä työskentelee paljon nuoria, jotka ovat uransa alussa. Meillä nähdään paljon vaivaa sen eteen, että he oppisivat ja pääsisivät urallaan eteenpäin. Heitä johdetaan laadukkaasti, sparrataan ja valmennetaan – jotta heidän ammattitaitonsa kasvaisi, heidän ajattelunsa kirkastuisi, ja sitä kautta voisivat tuottaa enemmän arvoa meidän asiakkaillemme.

Fakta on se, että iso osa näistä nuorista ei tule tekemään loppu-uraansa Trainers’ Housella. Eli jossain vaiheessa he tulevat jatkamaan matkaa muiden työnantajien palvelukseen. No, mitä järkeä meidän on heitä kouluttaa, jos he kuitenkin niin sanotusti karkaavat talosta?

Tämähän on klassinen kysymys: Mitä jos me koulutetaan meidän ihmisiä, ja he lähtevät?

Klassikkovastaus kuuluu: Mitä jos ei kouluteta, ja he jäävät?

Jos ihmiset oppii tekemään keskenään parempaa yhteistyötä, ymmärtämään paremmin, mitä yhdessä olisi tarkoitus tehdä, oppii tekemään työnsä luovemmin – myös työn tuottavuus ja tehokkuus kasvaa.

Ketä sinä voisit tällä viikolla auttaa eteenpäin – jotta hän voi puolestaan auttaa teidän bisnestä eteenpäin?

Tunnetko nuoren, jonka urapolkua voisimme vauhdittaa?

Trainers’ Housen missio on auttaa ihmistä eteenpäin.

Mitä tämä konkreettisesti tarkoittaa? Autamme asiakkaitamme kohti parempaa, mikä tarkoittaa, että ihmisten eteenpäin auttaminen on meille yhä tärkeämpää.

Olemme avanneet haun trainee-ohjelmaan, joka puolen vuoden aikana valmentaa ammattilaisen työ- ja ajattelutaitoja, jotka kantavat pitkälle tulevaisuuteen. Ohjelma valmistaa konsultin, projektipäällikön tehtäviin, esihenkilön tai mediayksikön tehtäviin.

Vinkkaa tutulle nuorelle trainee-ohjelmasta – pääset ilmoitukseen klikkaamalla tästä.

Tuntuuko, että trainee-ohjelma on nuorelle liian iso askel?

Haemme jatkuvasti myös markkinoijia Helsingin, Oulun ja Turun toimistoillemme. Markkinoijan työnkuva sopii hyvin nuorelle, joka haluaa päästä nopeasti uransa alkuun.
Vinkkaa tutulle nuorelle markkinoijan tehtävänkuvasta – pääset ilmoitukseen klikkaamalla tästä.

Jyri Paavilainen
Jyri työskentelee Trainers’ Housella markkinoinnin operatiivisena johtajana. Älä anna nuorekkaan ulkokuoren hämätä – poikamaisen olemuksen takaa paljastuu yli 15 vuoden kokemus sisällöntuotannosta ja tarinankerronnasta. Tutustu Jyriin tarkemmin täällä!