Video: Epäonnistuminen on vaihtoehto

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle mielellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Saat jatkossa Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Varaudu epäonnistumaan

Tuntuuko siltä, että tänä vuonna pitäisi onnistua isosti? Jos aiot onnistua isosti, varaudu myös epäonnistumaan.

Opin aikanaan Seth Godinilta seuraavan ajatuksen: ”If failure is not an option, then neither is success”. Vapaasti suomennettuna: Jos epäonnistuminen ei ole mahdollisuus, ei ole onnistuminenkaan.

Jos pelaat sellaista peliä ettet varmasti epäonnistu, hyvin suurella todennäköisyydellä pelaat liian turvallisesti, liian pienillä panoksilla – ja silloin myöskään se mitä voit voittaa ei ole kovin merkittävää. Sen sijaan että mietit miten voit välttää epäonnistumiset tänä vuonna, mieti ennemmin, mikä olisi niin arvokas päämäärä – että sitä tavoitellessa kannattaa ja jaksaa sietää matkanvarrella tulevia epäonnistumisia, koska se lopulta koittava onnistuminen on niin arvokas.

Jyri Paavilainen
Jyri työskentelee Trainers’ Housella markkinoinnin operatiivisena johtajana. Älä anna nuorekkaan ulkokuoren hämätä – poikamaisen olemuksen takaa paljastuu yli 15 vuoden kokemus sisällöntuotannosta ja tarinankerronnasta. Tutustu Jyriin tarkemmin täällä!