Video: Häiritseekö harhaileva mieli työntekoa?

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle mielellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Saat jatkossa Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Kaksi vinkkiä läsnäoloon

Ahdistaako epävarma tilanne? Viekö maailman kaoottisuus tiimiltäsi ja sinulta toimintatarmon? Minulla on sinulle vastalääke, jonka nimi on läsnäolo.

En tiedä oletko huomannut, mutta mielellämme on erikoinen orientaatio – se yrittää jatkuvasti olla jossain muualla, joko tulevaisuudessa tai menneisyydessä. Me jatkuvasti toivotaan ja pelätään, uudelleen ja uudelleen.

Olemme kaikkialla muualla, kuin siinä missä olemme juuri nyt.

Noh – helpommin sanottu kuin tehty, saatat ajatella. Mutta minulla onkin sinulle pari käytännönläheistä vinkkiä tälle viikolle.

Ensimmäinen on se, että yritä saada itsesi mahdollisimman monta kertaa kiinni siitä, kun mielesi orientoi sinut johonkin muualle: tulevaisuuteen, pelkoihin, toiveisiin tai menneisyyteen.

Toinen vielä käytännönläheisempi vinkki on pitää hetken aikaa – edes tämän viikon, kiitollisuuspäiväkirjaa. Eli yritä viedä mielesi fokus siihen, mikä on hyvin ja mistä olet kiitollinen juuri nyt.

Toivon, että näillä vinkeillä sinunkin viikkosi on hieman rennompi.

Max Henttu
Max työskentelee Trainers’ Housella muutoskonsulttina, valmentajana sekä lunastuksen johtajana. Kokeneena valmentajana hän on vastuussa Myyntijohdon valmennuskokonaisuudestamme ja valmentaa myös Muutosjohtajan Polulla. Tutustu Maxiin tarkemmin täällä!