Video: Tärkeät asiat osaksi arkea

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle mielellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Saat jatkossa Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Näin tuot tärkeät asiat osaksi arkea

Meillä on kaikilla sellaisia asioita, jotka ovat meidän mielestämme supertärkeitä. Homma ei kuitenkaan välittömästi kaadu, jos laiminlyömme niitä.

Tällaisia asioita ovat esimerkiksi oma terveys, ystävyyssuhteet tai ammatillinen kehittyminen – opiskelu.

No, mikä olisi ratkaisu siihen, että saat tällaisista ei niin kiireellisistä, mutta kuitenkin tärkeistä asioista itsellesi arkipäivää?

Vastaus on pakottava systematiikka. Varmista, että nämä asiat ovat jollakin tavalla kalenterissasi.

Kerron esimerkin. Olen päättänyt itse (monena vuonna peräkkäin), että tänä vuonna luen enemmän omaan ammattiini liittyvää kirjallisuutta. Noh, kun joku kysyy puolen vuoden kuluttua, että kuinkas monta kirjaa olet lukenut niin joudun vastaamaan, että yhden puolikkaan. Ehkä joku tunnistaa tästä itsensä? 🙂

Se, miten olen kuitenkin tällä kertaa saanut itselleni vietyä tätä arkeen on, että olen varannut parin viikon välein tunnin verran opiskeluaikaa kalenteristani. Tämän lisäksi olen velvoittanut kollegani Anna-Leenan kysymään minulta säännöllisesti, olenko opiskellut.

Eli jotta saat ei kiireelliset mutta tärkeät asiat osaksi arkeasi, niin vie ne kalenteriin ja tee niistä läpinäkyviä. Sosiaalista painetta myös kaverilta 😉

Tinja Kivistö