Video: Tolo > Yolo

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle mielellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Saat jatkossa Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Jonnet muistaa

YOLO – Oletko kuullut sellaisesta?

Nuorempi sukupolvi ainakin tiesi välittömästi mistä on kysymys, mutta vanhemmalle sukupolvelle selvennettäköön, että nyt ei puhuta Fräntistä ja Vahasesta – vaan kyseessä on akronyymi.

You only live once – YOLO

Nuorisolaiset perustelevat tällä akronyymillä sellaista toimintaa, joka on tyhmän ja rohkean välimaastossa, useimmiten lähempänä tyhmää. Onhan siinä toki oma pointtinsa. Me toden totta olemme täällä planeetalla vain kerran. Välillä on hyvä pysähtyä miettimään, että mitä pitäisi tehdä ja millä tavalla.

YOLON rinnalle haluaisin tarjota sinulle toisen akronyymin: TOLO.

Kun tällä viikolla kohtaat toisia ihmisiä, työkavereita, esihenkilöitä, alaisia, kumppaneita, myyjiä… miten lähestyisit teidän yhteistä hetkeä eri tavalla, jos pitäisit mielessä, että ”They only live once”. Miten voisit tehdä hetkestä heille iloisemman, avoimemman, virtaavamman, palkitsevamman, jollain tavalla paremman?

Uskon, että kaikkien kannalta TOLO on sittenkin parempi kuin YOLO.

Toivotan sinulle parasta mahdollista viikkoa ja lukemattomia iloisia hetkiä toisten ihmisten kanssa.

Jyri Paavilainen
Jyri työskentelee Trainers’ Housella markkinoinnin operatiivisena johtajana. Älä anna nuorekkaan ulkokuoren hämätä – poikamaisen olemuksen takaa paljastuu yli 15 vuoden kokemus sisällöntuotannosta ja tarinankerronnasta. Tutustu Jyriin tarkemmin täällä!