Video: Vaali perspektiivipääomaasi

Rakenna oma Dream Week

Varmista jatkossa, että kalenteristasi löytyy aikaa myös uusien asioiden oppimiselle, ideoinnille ja verkostoitumiselle. Lataa ilmainen Dream Week malli avuksesi.Saat samalla Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Oman toimialan vanki

Olen aikoinaan tehnyt työtä, jossa koin, että jos jatkan tätä kovin pitkään niin menetän perspektiivini siihen, mitä ympärilläni tapahtuu. Mihin maailma menee, mihin markkina kehittyy, mitä tapahtuu toimialan ulkopuolella?

Tämä oli sellainen vaihe elämässä, että minulla oli vahva asemavalta. Minulla oli tietty selkeä tehtävä ja rajattu toimiala. Valitettavasti minusta tuli neuvotteluhuoneessa istuva raportointikone.

En enää ehtinyt ottaa vastaan myyjiä, enkä näin ollen saanut heiltä arvokasta näkemystä. Nyt tarkoitan siis myyjiä muilta toimialoilta, heitä jotka yrittivät myydä minulle.

Minulla ei ollut enää aikaa käydä verkostoitumistilaisuuksissa, mistä olisin voinut saada ehkä uusia ajatuksia. Olin oman toimialani vanki. Jotta pääsin siitä pois, tein muutaman kikan itselleni. Pakotin kalenteriini muutamia tapahtumia ensin kuukausitasolla, joissa pääsin oppimaan. Sen lisäksi hyppäsin rohkeasti mukaan myyjien matkaan. Asiakasrajapinnassa kuulee usein totuuden ja saa myös näkemyksiä.

Perspektiivipääoma vie sinua eteenpäin

Kun näitä muutamaa asiaa yhdisti niin pystyi jälleen kerran kehittämään. Suosittelen sinua, asemavallasta käsin toimiva johtaja, hakemaan perspektiiviä omaan työhösi ja omaan elämääsi aktiivisesti. Verkostoidu ja laita itsesi epämukavuusalueelle. Lähde myyjien mukaan, käy tehtaalla ja kierrä asiakkaissa. Sieltä nousevat ne asiat, jotka vievät sinua eteenpäin. Älä unohda liittoutua, konnektoitua ja tavat ihmisiä toisilta toimialoilta. Perspektiivipääoma vie sinua eteenpäin!