Video: Väärinymmärretty systematiikka

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle mielellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Saat jatkossa Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Väärinymmärretty systematiikka

Ajattelin jakaa kanssasi työkalun, joka on kovin väärinymmärretty. Uskon, että sinulle ja tiimillesi olisi todella hyödyllistä ymmärtää, mikä tämä työkalu on.

Systematiikka.

Systematiikka on väärinymmärretty.

Jos olet yhtenä viikkona systemaattinen ja toisena et, silloinhan et ole kovin systemaattinen.

Kuinka oppia systematiikkaa?

Systematiikan idea on kantaa sinut ja tiimisi niiden hetkien ja viikkojen yli, jolloin ei huvittaisi, ei tekisi mieli ja ajatukset rönsyilevät sinne sun tänne.

Koko systematiikan ydin on siinä, että hetkeksi kytket oman ajattelusi pois ja annat esimerkiksi kalenterisi päättää mitä nyt kuuluu tehdä.

Tämähän lähtee tietysti siitä, että mietit mikä olisi aivan kriittisintä tekemistä, jolla saat aikaan tuloksia. Oli kyse sitten oman terveyden parantamisesta tai liiketoiminnan tuloksista.

Tämän pohdinnan jälkeen laitat kriittisen tekemisen kalenteriin ja vasta sitten kytket päälle systematiikan. Eli kyvyn taantua objektiksi.

Max Henttu
Max työskentelee Trainers’ Housella muutoskonsulttina, valmentajana sekä lunastuksen johtajana. Kokeneena valmentajana hän on vastuussa Myyntijohdon valmennuskokonaisuudestamme ja valmentaa myös Muutosjohtajan Polulla. Tutustu Maxiin tarkemmin täällä!