Video: Valitsetko mielihyvän vai onnellisuuden?

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle mielellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Saat jatkossa Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Valitse oikein

Teet elämäsi aikana monia valintoja. Teet itse asiassa joka päivä monia erilaisia valintoja. Minulla on sinulle ajatus, joka helpottaa valintojesi tekemistä.

Kun olet tilanteessa, jossa pitää tehdä päätös, niin mieti – lisääkö valintasi onnellisuutta vai hetkellistä mielihyvää?

Mielihyvä on yleensä helpoin, kivoin ja nopein ratkaisu. Onnellisuus taas – mitä päätös tänään tarkoittaa tulevaisuudessa?

Arkinen esimerkki – jokainen on varmaan miettinyt, että lähden tänään illalla lenkille. Kun päätöksen hetki tulee, se on käännekohta.

Valitsetko mielihyvän, eli kotisohvan, sipsikulhon, karkkipussin vai onnellisuuden?

Sen, että hetken puret hammasta ja lähdet lenkille. Kurjan kautta kivaan.
Pidemmällä tähtäimellä se tuo sinulle hyvinvointia, onnellisuutta ja vahvuutta elämään.

Charlotte Sinkari

Charlotte toimii Trainers’ Housen tytäryhtiössä Igniksessä operatiivisena päällikkönä johtaen päivittäin noin 70 henkilön tiimiä Helsingin toimistolla. Tutustu Charlotteen tarkemmin täällä!