Video: Tärkeät kaupat kotiin 100%:in hit ratella

Myynti on riskintunteen poistamista

Pidätkö itseäsi hyvänä referenssien käyttäjänä? Sinulta kenties löytyy tarjousten viimeiseltä sivulta tyytyväisten asiakkaiden logoja. Ehkä myös jotain nättejä lauseita, mitä asiakkaat ovat kertoneet sinun kanssasi työskentelystä ja tiedän palveluistanne. Ehkä teet joskus jopa niin, että lähetät asiakkaalle sähköpostilla listan yrityksistä, joihin hän voi soittaa ja kysyä kuinka hyviä olette.

Myynti on riskintunteen poistamista. Annan sinulle referensseihin vielä paremman välineen. Tämä on sellainen keino, jota noudattamalla olen itse saanut 100%:in hit raten valittuihin caseihin.

Törmäytä.

Törmäytä pohtiva asiakas ja tyytyväinen asiakas yhteen. Tee vaikka niin, että soitat tyytyväiselle aisakkaallesi ja kysyt, milloin hän on tällä viikolla vapaana. Saat vastaukseksi vaikka torstain ja perjantain, kun hän hakee lapset päiväkodista kello 16.00 jälkeen. Soita tämän jälkeen pohtivalle asiakkaalle ja kerro, että Pentti odottaa torstaina kello 16.00 puhelua. Eli oikeasti järjestät ja törmäytät heidät yhteen.