video: Kolme vinkkiä myyjien rentouttamiseen

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle mielellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Saat jatkossa Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

pieniä tunnelmatekoja

Miltä tuntuu juuri nyt?

Ahistaako? Stressaako? Tuntuuko paine?

Tämä nimittäin tuntuu olevan tällä hetkellä osa todella monen ihmisten elämää. Pandemia on aiheuttanut monenlaista stressiä ja painetta. Pahimmillaan me johtajat ja esimiehet viemme sen saman paineen ja stressin sellaisenaan meidän johdettavillemme. Konkreettisesti tämä tarkoittaa sitä, että kun meiltä pyydetään tuloksia, niin me vaadimme tuloksia seuraavilta. Näin ei pitäisi toimia. Ei ole hyvä lisätä ihmisten ahdistusta ja painetta.

Tällä viikolla haluan antaa sinulle ajatuksen. Miten me voimme tuoda meidän ihmisille huomattavasti paljon enemmän rentoutta ahdistuksen sijaan?

Kun ihminen kokee rentoutta, iloa ja tyyneyttä, ihminen antaa itsestään enemmän.

Kehotan siis sinua tekemään tällä viikolla jotain, joka innostaa ja piristää sinun jengiä. Ne ovat pieniä tunnelmatekoja. Voit esimerkiksi tiimipalaverissa näyttää klipin Stenforsia YouTubesta. Se takuulla naurattaa ihmisiä ja siitä tulee hauskaa. Hauska taustakuva etäpalaveriin toimii myös, tee jotain erilaista, kuin mihin porukka on tottunut. Miksi et vaikka järjestäisi ”käräytä kaveri” kierrosta, jossa ihmiset kertovat minkälaisia onnistumisia on saatu aikaan.

Nyt tälle viikolle tee päätös. Mikä on sinun tunnelmatekosi tällä viikolla, miten tuot ihmisille rentoutta?

Marko Lehtinen
Markon erityisosaaminen kiteytyy muutosten läpivientiin, strategian jalkauttamiseen sekä myyntiprosessin eri vaiheisiin. Tutustu Markoon tarkemmin täällä!