Video: Mistä kyky voittamiseen syntyy?

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle mielellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Saat jatkossa Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Annan kaikkeni ja katsotaan mihin se riittää

Tiedätkö, mistä kyky voittamiseen syntyy?

Se syntyy siitä, että luotat tehtyyn työhön.

Voittajilla on usein erittäin korkea moraalisen perusluottamuksen tila. Se tarkoittaa sitä, että olet tehnyt arjessa työsi niin hyvin, kuin pystyt. Joka päivä. Ja kun klousaat päiväsi, voit olla moraalisesti varma, että teit tänään parhaasi. Et tehnyt ehkä sitä, mitä sinulta odotettiin, tai mitä odotit itseltäsi, mutta tänään teit parhaasi.

Tämä konkretisoituu hetkissä, joissa sinulta vaaditaan korkeaa suorituskykyä. Sitä voittavaa tekemistä. Kun sinulla on tunne ja varmuus, että olet tehnyt työsi moraalisesti kestävällä tavalla h-hetkeen asti, voit antaa kaikkesi. Voit hyvällä omallatunnolla mennä vaativaan tilanteeseen ja tiedät, että annat kaikkesi.

”Annan kaikkeni ja katsotaan mihin se riittää” – kuten urheilijat sanovat.

Onnistut varmasti voittamista vaativassa tilanteessa, kun sinulla on luottamus tehtyyn työhön.

Jarmo Riski