Video: Myyjä – mitä teet kun lomaan on muutama viikko aikaa?

Tilaa viikon ensimmäinen ajatus suoraan sähköpostiisi

Se ei ole ihan sama, millä ajatuksella viikkonsa aloittaa, koska se ajatus kulkee mukanasi koko viikon. Annamme sinulle mielellämme yhden hyvän ajatuksen heti viikon alkuun ruokkimaan onnistumisiasi.Saat jatkossa Trainers’ Housen maksuttoman uutiskirjeen, joka auttaa sinua johtamaan omaa ja muiden tekemistä parempiin tuloksiin. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita sinua mihinkään ja voit peruuttaa tilauksesi koska tahansa.

Keskity must-win caseihin

Myyjä, mitä teet juuri nyt? (paitsi luet tätä tekstiä tai katsot videotani). Oletko sisäisissä palavereissa? Oletko erilaisissa kehityspalavereissa? Teetkö vähän sitä sun tätä? Onko almanakka täynnä kaikennäköisiä kohtaamisia tuttujen kanssa?

Lopeta heti!

Nyt on muutama viikko aikaa ennen kuin lähdetään ruskettumaan laiturinnokkaan.

Tunnista sinulle merkitykselliset ja kriittiset myynticaset, jotka sinun täytyy saada maaliin ennen kesälomaa. Olen itse miettinyt neljä casea, neljä merkityksellistä ja isoa casea, jotka haluan saada maaliin. Joka aamu kun herään ja menen suihkuun, hoen näitä neljää brändiä. Iltaisin kun menen nukkumaan, mietin näitä neljää brändiä. Pohdi siis jatkuvasti, miten saat näiden seuraavien viikkojen aikana nämä caset maaliin.

Ota kaikki muu kohina pois ja keskity vain niihin sinun must-win caseihin.

Miltä syksyn kalenteri näyttää?

Toinen asia mitä kannattaa juuri nyt tehdä: täytä syksyn almanakka. Meillä on itse asiassa Trainers’ Housella traditiona, ettemme edes lähde kesälomille ennen kuin syksyn kalenterista löytyy 25 asiakastapaamista.

Mutta miksi nyt?

Se, että lähdet täyttämään kalenteria lomien jälkeen aiheuttaa sen, että caset ja myyntifunnelisi alkavat täyttymään syyskuun lopussa. Tee nyt se työ. Täytä elokuun ja syyskuun almanakat, niin varmistat sen, että caseja alkaa syntymään heti kun palaat ruskettuneena takaisin sorvin ääreen.

Näillä vinkeillä – kohti kesälomaa!

Juuso Helokangas