Video: Tarjoa ensin isosti

Haluatko hioa neuvottelutaitojasi?

Saat sen, mitä osaat neuvotella. Me ihmiset neuvottelemme kaiken aikaa, kaikkialla ja kaikkien kanssa. Kaikesta voi neuvotella. Tarvitset neuvottelutaitoja niin isoissa kuin pienissä asioissa. Näitä taitoja voi oppia.

Neuvottele Paremmin -valmennus tarjoaa tärkeimmät työkalut ja taidot neuvotteluissa menestymiseen. Seuraava valmennus järjestetään 19.-20.4. toimitusjohtajamme Arto Heimosen johdolla. Tee yksi urasi parhaista päätöksistä: ilmoittaudu mukaan jo tänään!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Tarjoa ensin isosti

Tuntuuko tarjoustesi hintalappu asiakkaista kalliilta? Ihmisillä on tapana usein verrata hintaa johonkin, joten näin voi hyvin käydä.

Eräs pienen lapsen isä teki nerokkaan löydöksen, jolla hintalapun voi saada tuntumaan hieman mukavammalta. Hänellä oli tarve päästä Tukholman risteilylle ja hän tiesi, ettei pääse sinne ihan helposti. Hän kertoi vaimolleen, että on lähdössä kavereidensa kanssa Thaimaaseen kahdeksi viikoksi.

Vaimohan ei tästä kovin paljoa innostunut ja vastasi, että et varmaan lähde. Puolen tunnin tauko keskustelusta ja mies totesi, että olet oikeassa. Enhän minä voi nyt Thaimaaseen lähteä. Sovittiin kavereiden kanssa, että me lähdetään perjantaina Tukholman risteilylle ja tulemme jo sunnuntaina sieltä kotiin. Vaimo oli mielissään lyhyestä reissusta.

Sama voi toimia myös myyntityössä. Tarjous kannattaa esitellä ensin suurempana kokonaisuutena ja hinnan hirvittäessä kertoa, että yhteistyö voidaan toteuttaa myös pienemmissä osissa. Tarjous ei tunnukaan enää yhtään niin isolta.