BEAT

Valtaosa muutoshankkeista epäonnistuu. Ole poikkeus.

 

BEAT on tarkoitettu ihmisille ja organisaatioille, jotka uskovat, että parempia tuloksia saadaan aikaiseksi käyttäytymisen muutoksella.

BEAT on moderni muutosjohtamisen filosofia, metodi ja alusta, joka on validoitu satojen asiakkaidemme kanssa. Varmista, että strategianne muuttuu tavoiksi ja tuloksiksi!

 


Mikä on BEAT?

Pienet teot. Suuret tulokset.

BEAT on alusta pysyvän käyttäytymisen muutoksen aikaansaamiseksi.

BEAT-filosofian ytimessä on englanninkielinen akronyymi – tai itse asiassa
kaksi. BEAT syntyi tarpeesta yhdistää johdon tahto ja työntekijöiden arki.

Miten BEAT toimii?

Rakenna voittavia tapoja viikko toisensa jälkeen.

BEAT muutosjohtamisen alusta tukee ihmisiä strategisen käyttäytymisen muutoksen aikaansaamisessa. Helppokäyttöinen applikaatio muistuttaa ihmisiä tärkeimmästä tekemisestä ja tukee heitä uusien tapojen rakentamisessa. Täysi läpinäkyvyys helpottaa palautteenantoa ja palkitsemista.

BEATin hyödyt

    • Muistuttaa ja tukee tärkeimmän tekemisen toteuttamisessa viikoittain
    • Tekee ihmisten onnistumisesta näkyvää ja kiihdyttää oppimista
    • Motivoi vuorovaikutukseen yli yksikkörajojen
    • Tekee tekemisen ja tulosten muutoksesta mitattavaa ja läpinäkyvää
    • Mahdollistaa muutoksen johtamisen ja viestinnän nopean rytmin

 

”Sovellus haastaa minut säännöllisesti pohtimaan kysymysten kautta, kuinka olen pystynyt edistämään rakentavia ja kilpailuetua tuovia toimintatapoja työssäni.”

Sakari Sorsimo, ABB Marine & Ports

”BEAT on tuonut ketteryyttä kommunikointiin ja nostanut aktiivisuustasoa merkittävästi. Henkilöstön yhteisöllisyys on lisääntynyt. Suuressa yrityksessä eri yksiköt ja liiketoimintarajat erottavat ihmisiä toisistaan, BEATn avulla nämä rajat katoavat. Kaikki raportoivat samassa paikassa ja näkevät toistensa tulokset, joka herättää myös hyvähenkistä kilpailua. BEAT on helpottanut tiedon jakoa koko porukassa ja tuonut avointa kulttuuria ja tilivelvollisuutta.”

Antti Niitynpää, Lassila & Tikanoja

”Olen ollut erityisen tyytyväinen siihen, että me esimiehet olemme kulkeneet rinnalla läpi yhteistyön ja pysyneet ajan tasalla kaikesta. BEAT-muutosjohtamisen alusta on ollut hyvä paikka omien ajatusten jakamiseen.”

Iiris Puro, Suomenselän Osuuspankki

”BEAT toimii viikoittaisten kysymysten lisäksi valmennuksen aiheita vahvistavana työkaluna ja apuna asioiden kertaamisessa. BEATin on lisätty muun muassa videoita valmennusten teemoista. Koen tämän erittäin hyvänä muutoksen työkaluna ja tukena.”

Erkki Heikkinen, Kiinteistömaailma

”BEATia käyttäneenä on pakko todeta, että tämä on enemmän kuin pelkkä alusta – se toimii erinomaisena johtamistyökaluna. BEATn avulla saimme lisättyä läpinäkyvyyttä, purettua siiloja ja kaikki ihmiset tietävät nyt toistensa tärkeimmät tekemiset.”

Tommi Uksila, Climecon

 

Lisätietoja BEATista englanniksi täällä